8 Ocak 2010 Cuma

sarı


7 yorum:

  1. Arkadasim merhaba guzel yorumlarin icin tesekkurler cok iyi hissettim okuduktan sonra ve su paylastigin dekorasyon resimleride harika cok icacici guzel resimler. Merakla bekliyorum paylasimlarini herzaman. Bu ara yorumunun altina meslegim bu demissin. Ozaman bisey sormak istiyorum, kontrolde ultrasonla bu son doktor bakarken biraz hizlica uc kez bebegin kafasi oldugu bolgeye o aletle vurdu ben okadar cok sorum oldugu icin bunu sormayi unuttum. Doktorlar yaptiklarini bilirler ama bugune kadar benim dogum uzmani hep yavasca ultrasonla bakmisti bu diger uzman indirdi kaldirdi aleti uc kez tam oraya vurdu yavasta degil bayagi hissedilir sekilde. Kapi calar gibi. Bu normalmi?

    YanıtlaSil
  2. sevgili hülya...

    iyi hissetmene sevindim...

    soruna gelince bazan ultrason yapılırken bebeğin pozisyon değiştirmesini,dolayısıyla görüntünün daha iyi olmasını sağlamak için anneye pozisyon vermek vs. gibi şeyler yapılır...
    ama tabii bu hastayı rahatsız edecek biçimde olmaz...sanırım böyle birşeydir ama yine de bilemeyeceğim tabii,keşke sorsaydın dra..
    güzel şeylere odaklan,gebeliğinin keyfini çıkarmaya bak diyeceğim bikez daha...
    sevgiler.....

    YanıtlaSil
  3. sarı benim son zamanlardaki favori rengim :)

    YanıtlaSil
  4. evet ben de seviyorum...
    güneşli bir gün gibi içim ısınıyor sanki:)
    cayna

    YanıtlaSil
  5. evet ben de seviyorum...
    güneşli bir gün gibi içim ısınıyor sanki:)
    cayna

    YanıtlaSil
  6. Tesekkur ederim canim. Orada oyle bir ruh halindesinki bisuru soru var aklinda o an onu sormak vardi ama sorularimi siralarken onu atlamisim nasil olduysa. Gordukleri riskli seylerle alakali okadar cok sorum vardiki bunu atladim.. Ama dedigin gibi anneme geldim sordum oda oyle senin soyledigini soyledi.

    YanıtlaSil