26 Temmuz 2012 Perşembe

yaz evi......


fotoğraflar...micasa...

8 yorum:

  1. böyle marjinal bir yatak odası da ilk defa görüyorum :))) salon zannettiğim yerdeki sedir fikri bende hep ahşaptandır ve depolama görevi olmalıdır... (sıvasız beton fikri sıcak gelmedi bana) aykırı güzelliklere hep açığım :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bu eve biraz aşina gibiyim.. enteresan bir ev cep aynam..

    YanıtlaSil
  3. of of of o bahçede oturmak ıcın nelerı vermezdım... Yanı dısarda :D

    YanıtlaSil
  4. şu ferforje kanepe gibi olan yataklara bayılıyorum çok kullanışlı görünüyorlar, şimdiki aklım olsaydı L koltuk yerine kesinlikle ilk tercihim olurdu, bir de en kısa zamanda üzerinde LOVE yazan bir yastık edinmek ya da dikmek şart :)

    YanıtlaSil
  5. özellikle yatak odası ve içindeki banyoya bayıldım.birde bir çekyat atcak büyüklükte bir balkonum olsa valla yazlık ev aramam.balkonumda serinlerim ama nerdeeeeee.harika resimler yine.bu arada bana uğramışsın teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Ah ah, anca resimlerde görüyoruz bunları. Hepsi de birbirinden güzel. seçmeye kalksan karar veremem. Her yaz giderdik tatile bu yaz olmadı içimde kaldı gerçekten.
    Bu arada blogun çok güzel, tasarımlar filan. Yayınların da çok güzel. Çok sevdim bn seni. Böle bi içtenliğin var yani.....

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle kocaman pencere-kapılarına bayıldım. Çokça kullanılan mermer ( granit ? ) eve baştan bir serinlik duygusu vermiş... Banyolu yatak odası çok ilginç... Evin rahatlığına bayıldım...

    YanıtlaSil
  8. Evin pencerelerinin tasarımına bayıldım. Bir Tabloya bakar duygusu veriyor dışarıyı görmek..

    YanıtlaSil