17 Temmuz 2011 Pazar

.....sevimli...bir.ev......





























keyifli ve verimli bir hafta diliyorum,hepimiz için:)




fotoğraflar...buradan...



6 yorum:

  1. Küçücük ama ne kadar keyifli bir evburası... Mutfağın tezgahı ile dolapları arasındaki desenli şeye bayıldım. Seramik gibi değil, ama neyse harika olmuş. Burada da bulabilsek ne güzel olurdu...

    YanıtlaSil
  2. Merdivenlerin iticiliğini gördünüz mü? ne kadar da itici. Ayrıca oda'nın yükseklik bakımından daracık olması beni, nefes aldırmama problemine yöneltti. Bu kadar dar bir yüksekliği olan oda'da insan ne kadar uyuyabilir ki?

    Eleştiri kısımları bu kadar yeterli :)

    Oda'nın tasarımı fena şekilde şık, amazing babe dedikleri bunlardan biri. Koltuk rengi şahane seçilmiş ve kırlentler de cabası. Halı olmamış mesela, daha renkli bir halı olmalıydı ve şablonu farklı olmalıydı. Bu güzel tasarlanmış ev salonuna, eski asya halılarından gitmez arkadaş. O laminant nasıl bir laminant? Tanrım! Açık renkde laminant tasarım çok güzel olurdu.

    Salonda ki otobüslü tablo çok güzel oturmuş. Kütüphane kısmı oldukça iyi fakat kapının üst tarafına doğru ilerlemesi çok abartı. Özledim eski postlardaki ev resimlerini CEPAYNASI :))

    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. BENİM MİKRODALGAMLA AYNI OLAN MİKRODALGA HEMEN GÖZÜMÜ ALDI FAKAT YERİ BENİ ŞAŞIRTTI.SANIRIM MİLLİ BASKETBOLCULARIN EVİ,FIRININ TEPESİNDEN BİLDİĞİN TÜRK İNSANIN ALMASI BİRAZ ZOR OLUR ÇÜNKÜ:))

    YanıtlaSil
  4. Ben en çok tuğla duvar detayını beğendim, zaten bu taş duvarlara bayılıyorum bloğumda da paylaşmıştım
    www.baharmasali.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Su mutfak duvarindaki duvar kagidimidir, yoksa silinebilir baska bir malzeme mi, bizim mutfak da beyaz ve duvarlar sadece boya, o yuzden sicrayan yag, su leke yapiyor, oraya bir cozum ariyorum. Varsa boyle hos gorunen ve silinebilen bir malzeme onerirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  6. Ben en çok mutfağını sevdim.Tuğla duvar yakışmış,ferahlığı da süper...

    YanıtlaSil